Foto: Johanna Friberg/Svensk Galopp
Foto: Johanna Friberg/Svensk Galopp
Foto: Johanna Friberg/Svensk Galopp

28 SEP

Galopptävlingar med Svenskt St. Leger

Säsongsavslutning på Göteborg Galopp! Kom och se nio häftiga lopp på plats. Däribland klassiska Svenskt St. Leger och fina Adalöpning. Efter loppen delas pris ut till årets champions och årets sista ponnylopp avrids.

Plats: Göteborg Galopp
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 11:30
Första starttid: 12:20

Varmt välkommen till galoppbanan i Göteborg för att uppleva tävlingarna direkt från banan! Se hästarna på nära håll och passa på att njuta av en ledig söndag tillsammans med vänner och familj. Efter sista loppet håller vi prisutdelning till årets champions på Göteborg Galopp - tänk på detta när ni bokar in ert besök!

På sidan Mat och dryck kan du läsa om Galoppkioskens utbud och våra fikakorgar. Det och biljetter kan du köpa i Tickster. På plats hittar ni en foodtruck som säljer bland annat högrevsburgare och burritos.

På plats kan barnen bland annat prova på att kasta yxa och spela en roligare variant av tre i rad. I Värdskapstältet går det att tävla om att bli hästägare för en dag och det finns godis till barnen. Mer information om galoppbanans aktiviteter hittar du på sidan Inför besöket.

Efter sista loppet avgörs tre häftiga ponnylopp. Läs mer i kalendariet.

Om du inte kan vara på plats, kan du följa sändningen via ATG Live och i TV12. Dagens hinderlöpningar livesänds på YouTube-kanalen Svensk Galopp - Hindersport
För mer information, se vår sida för Galopp på TV och online.

Taggar: Galopptävling

Nyhetsbrev

Vill du bli uppdaterad på det senaste om Göteborg Galopp? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fler evenemang

Zidane 5424

23 OKT

Galopptävlingar

Jägersro Galopp

Romanee 5861

30 OKT

Galopptävlingar

Jägersro Galopp

Fält_7November2018

6 NOV

Galopptävlingar

Bro Park