Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

13 JUL

Kvällsgalopp innan Svenskt Derby

Välkommen till Jägersro denna härliga sommarkväll där vi laddar upp inför morgondagens Svenskt Derby! Fem lopp ska avgöras, däribland Jägersro Cup över lång distans. Lägg till skönt häng, livemusik och en smarrig grilltallrik så är besöket hos oss inte så långt borta.

Plats: Jägersro Galopp
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 17:30
Första starttid: 18:00

Varmt välkommen till Jägersro för att uppleva stämningen inför Svenskt Derby. Se hästarna på nära håll och passa på att dricka och äta något gott tillsammans med familjen, kollegorna eller vännerna. Boka gärna vår helgbiljett till rabatterat pris om du tänker besöka oss både lördag och söndag denna helgen. Biljetter kan du köpa på Tickster. På sidan Mat och dryck kan du läsa om vårt vanliga utbud.

Om du inte kan vara på plats, kan du följa sändningen via ATG Live. För mer information, se vår sida för Galopp på TV och online.

Taggar: Galopptävling

Nyhetsbrev

Vill du bli uppdaterad på det senaste om Jägersro Galopp? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fler evenemang

DSC_6252

24 JUL

Galopptävlingar

Bro Park

DSC_1440

26 JUL

Kvällsgalopp

Jägersro Galopp

lopp3 starten

28 JUL

Galopptävlingar

Göteborg Galopp