19 JUN

Galopptävlingar

Välkommen till Malmös snabbaste lunch på Jägersro Galopp. Från 12.20 bjuder vi på fem spännande lopp där några av våra snabbaste hästar möts i Let'sgoforit Guldlöpning och i nya loppet Derby Next Stop får vi kanske får se kommande Derbyvinnaren? Får inte missas i veckoplaneringen!

Plats: Jägersro Galopp
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 11:30
Första starttid: 12:20

Varmt välkommen till Jägersro för att uppleva tävlingarna direkt från banan! Se hästarna på nära håll och passa på att äta en god lunch med familjen eller vännerna. Lunch finns att köpa i John Scott's Pub och behöver inte förbokas. Vad som finns i mat- och dryckesväg kan du läsa på sidan Mat och dryck.

Om du inte kan vara på plats, kan du följa sändningen via ATG Live. För mer information, se vår sida för Galopp på TV och online.

Taggar: Galopptävling

Nyhetsbrev

Vill du bli uppdaterad på det senaste om Jägersro Galopp? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fler evenemang

DSC_6252

24 JUL

Galopptävlingar

Bro Park

DSC_1440

26 JUL

Kvällsgalopp

Jägersro Galopp

lopp3 starten

28 JUL

Galopptävlingar

Göteborg Galopp