Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

16 JUN

Galopptävlingar

Sommarlov och galopptävlingar på Göteborg Galopp! Sex lopp i blandade klasser ska avgöras och vi ser fram emot spännande upploppskamper. Missa inte att förköpa din fikakorg som du hämtar ut i värdskapstältet där våra värdar finns till för dig hela dagen.

Plats: Göteborg Galopp
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 11:30
Första starttid: 12:20

Varmt välkommen till galoppbanan i Göteborg för att uppleva tävlingarna direkt från banan! Se hästarna på nära håll och passa på att slå dig ner i gröngräset med fika tillsammans med familjen eller vännerna. På sidan Mat och dryck kan du läsa om Galoppkioskens utbud och våra fikakorgar som går att förboka i tickster. Biljetter kan du köpa på Tickster.

På plats hittar du två olika storlekar hoppborgar till barnen. I värdskapstältet kan du köpa andelar till spelet och även testa på vår populära poängpromenad. Mer information om galoppbanans aktiviteter hittar du på sidan Inför besöket.

Om du inte kan vara på plats, kan du följa sändningen via ATG Live och i TV12. För mer information, se vår sida för Galopp på TV och online.

Taggar: Galopptävling

Nyhetsbrev

Vill du bli uppdaterad på det senaste om Göteborg Galopp? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fler evenemang

DSC_6252

24 JUL

Galopptävlingar

Bro Park

DSC_1440

26 JUL

Kvällsgalopp

Jägersro Galopp

lopp3 starten

28 JUL

Galopptävlingar

Göteborg Galopp