13 JUN

Ryttarlicenskurs (digital)

Licenskurs för dig som vill bli lärling eller amatörryttare.

Plats: Digitalt
Arrangör: Hästsportens Folkhögskola i samverkan med Svensk Galopp
Tid: 18:00

Kursen är obligatorisk för blivande amatörryttare och lärlingar. Andra är också varmt välkomna att gå kursen. Mer information om häst, utrustning, förkunskaper och kostnad finns på sidan om Ryttarkurser. Reglemente- och kostföreläsning kommer att vara digitalt via Teams, rida på den mekaniska plasthästen för en jockey samt fystest kommer att ges tillfälle efter den digitala kursen på alla tre banor. När du är godkänd i alla moment kommer det finnas uppridningstillfällen på alla våra tre banor.

Anmäl dig via formuläret på Hästsportens folkhögskolas hemsida. Sista anmälningsdag är 10 juni. Då skickas en länk till dig med information om hur du kopplar upp dig till teams. Kursen genomförs endast om vi får tillräckligt många anmälda.

Taggar: Utbildning

Fler evenemang