6 APR - 7 APR

Ungdomskonferens

Hästnäringens Nationella Stiftelse bjuder in dig mellan 15-26 år som är aktiv inom någon av hästnäringens sport- eller avelsorganisationer till en gemensam ungdomskonferens med fokus på ungt engagemang.

Plats: Kärsögården, Drottningholm
Arrangör: Hästnäringens Nationella Stiftelse
Tid: 11:30

Taggar: Ponnygalopp, Utbildning

Med inspirerande föreläsningar och workshops samt massor av erfarenhetsutbyte från andra aktiva ungdomar inom hästnäringen hoppas vi kunna skicka hem er med känslan av att vi har mycket mer som enar oss i hästnäringen än som skiljer oss åt - oavsett vilken gren eller inriktning vi ägnar oss åt!

Konferensen är helt kostnadsfri. Kost och logi ingår.

Tid: 11:30 den 6 april till 12:00 den 7 april

Plats: Kärsögården, Brostugans väg, 178 93 Drottningholm

Upplägg: Vi kommer att ha flera intressanta föreläsningar, workshops och roliga aktiviteter med syftet att skapa nya kontakter och inspireras av varandras arbete från olika delar av hästnäringen.

Anmälan: Begränsat antal platser! Anmäl dig senast den 15 mars.

Efter anmälan blir ni kontaktade av en representant från respektive organisation som hjälper er med administration kring er resa. Boende sker i flerbäddsrum. Mer information kring agenda och resedetaljer kommer närmare inpå konferensen. För frågor kontakta projektledare Molly Eriksson på molly.ij.eriksson@gmail.com

Fler evenemang

Fredriksdals Vanda 9749

28 APR

Ponnygalopp

Jägersro Galopp

MOF181205-200681.jpg

4 MAJ - 5 MAJ

Ryttarlicenskurs

Bro Park

Ponnygalopp_kitfordruby

5 MAJ

Ponnygalopp

Bro Park

Ponny 6698.jpg

6 MAJ

Ponnygalopp: Pay & Race

Jägersro Galopp