Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

26 MAJ

Galopptävlingar på Mors dag

Galopphästarna är uppvärmda inför årets andra tävlingsdag på Göteborg Galopp! Åtta lopp står på programmet och det blir både lopp för engelska- och arabiska fullblod samt slät- och hinderlopp denna dag. Efter tävlingarna intar ponnygaloppörerna galoppbanan. Dagen till ära firar vi alla mammor och dukar upp med tårta i värdskapstältet.

Plats: Göteborg Galopp
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 11:30
Första starttid: 12:20

Varmt välkommen till galoppbanan i Göteborg för att uppleva tävlingarna direkt från banan! Se hästarna på nära håll och passa på att slå dig ner i gröngräset med fika tillsammans med familjen eller vännerna. På sidan Mat och dryck kan du läsa om Galoppkioskens utbud och våra fikakorgar som går att förboka i tickster. Biljetter kan du köpa på Tickster.

På plats hittar du två olika storlekar hoppborgar för barnen och ett hett tips är att vara med i vår publiktävling där du kan vinna "Hästägare för en dag". Mer information om galoppbanans aktiviteter hittar du på sidan Inför besöket.

Efter sista loppet avgörs fyra häftiga ponnylopp. Läs mer i kalendariet.

Om du inte kan vara på plats, kan du följa sändningen via ATG Live och i TV12. För mer information, se vår sida för Galopp på TV och online.

Taggar: Galopptävling

Nyhetsbrev

Vill du bli uppdaterad på det senaste om Göteborg Galopp? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fler evenemang

Mohaymin och Andreas Tapia Dalbark efter segern i Wathba Stallions Cup 2023 redigerad

8 MAJ

Galopptävlingar

Jägersro Galopp

odahe def

12 MAJ

Galopptävlingar

Göteborg Galopp

15 maj

15 MAJ

Galopptävlingar

Bro Park