Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

26 MAJ

Galopptävlingar på Mors dag

Galopphästarna är uppvärmda inför årets andra tävlingsdag på Göteborg Galopp! Åtta lopp står på programmet och det blir både lopp för engelska- och arabiska fullblod samt slät- och hinderlopp denna dag. Efter tävlingarna intar ponnygaloppörerna galoppbanan. Dagen till ära firar vi alla mammor och dukar upp med tårta i värdskapstältet.

Plats: Göteborg Galopp
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 11:30
Första starttid: 12:20

Varmt välkommen till galoppbanan i Göteborg för att uppleva tävlingarna direkt från banan! Se hästarna på nära håll och passa på att slå dig ner i gröngräset med fika tillsammans med familjen eller vännerna. På sidan Mat och dryck kan du läsa om Galoppkioskens utbud och våra fikakorgar som går att förboka i tickster. Biljetter kan du köpa på Tickster.

På plats hittar du två olika storlekar hoppborgar för barnen och ett hett tips är att vara med i vår publiktävling där du kan vinna "Hästägare för en dag". Mer information om galoppbanans aktiviteter hittar du på sidan Inför besöket.

Efter sista loppet avgörs fyra häftiga ponnylopp. Läs mer i kalendariet.

Om du inte kan vara på plats, kan du följa sändningen via ATG Live och i TV12. För mer information, se vår sida för Galopp på TV och online.

Taggar: Galopptävling

Nyhetsbrev

Vill du bli uppdaterad på det senaste om Göteborg Galopp? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fler evenemang

odahe def

12 MAJ

Galopptävlingar

Göteborg Galopp

15 maj

15 MAJ

Galopptävlingar

Bro Park

22 maj

22 MAJ

Galopptävlingar

Bro Park