Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

5 MAJ

Galopptävlingar

Lunchgalopp på Bro Park.

Plats: Bro Park
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 12:20

På onsdag rids en högkvalitativ V4:a med två lopp av guldklass och ett av silvervalör. På lång distans ställs Ocean Side mot bland andra King Cole och Dapple. I sprinterloppet ser vi Madi Banja ta sig an Prime Red och flera andra riktigt snabba hästar. Dessutom en maidenlöpning för de treåriga hästarna, där några av årgångens stjärnor kan finnas. Utanför V4 blir det även två stycken treårslöpningar, där hästarna också är ute för att samla poäng och meriter inför kommande storlopp. Dagen avslutas med en avdelning i Börjes Champion ARK Cup för amatörryttarna. I detta lopp är det inget spel.

Taggar: Galopptävling

Uppdateringar och övrig information

Strykningar och ryttarändringar hittar du i startlistorna i tävlingskalendern på Galoppappen.

Uppdateringar och övrig information

Strykningar och ryttarändringar hittar du i startlistorna i tävlingskalendern på Galoppappen.

Tävlingarna genomförs utan publik

Observera att tävlingsdagen genomförs utan publik på grund av coronapandemin.

Endast tränare med starthäst, skötare till startande hästar, jockeys som rider under dagen samt funktionärer kommer att ges tillträde till banan. Alla måste respektera de regler som finns för att vi ska kunna genomföra våra tävlingar på ett säkert sätt. Läs mer om beslutet om publikstopp på svenska galoppbanor.

Tävlingarna genomförs utan publik

Observera att tävlingsdagen genomförs utan publik på grund av coronapandemin.

Endast tränare med starthäst, skötare till startande hästar, jockeys som rider under dagen samt funktionärer kommer att ges tillträde till banan. Alla måste respektera de regler som finns för att vi ska kunna genomföra våra tävlingar på ett säkert sätt. Läs mer om beslutet om publikstopp på svenska galoppbanor.

Fler evenemang

Jockey_häst_hjälm.jpg

9 MAJ

Galopptävlingar

Bro Park

Jägersro premiärdag 2020 HERO.png

12 MAJ

Galopptävlingar

Jägersro Galopp

Göteborg Galopp 2020-05-31.png

16 MAJ

Galopptävlingar

Göteborg Galopp

MOF190616-108637.jpg

19 MAJ

Galopptävlingar

Bro Park