Information från Svensk Galopp med anledning av covid-19

Svensk Galopp vidtar ett antal åtgärder för att minska risken för smittspridning av covid-19 på våra galoppbanor.

Galoppbanorna öppna för publik

Alla galopptävlingar är öppna för publik och att ingen föranmälan behövs.

Tänk på att förhållanden kan ändras med kort varsel. I kalendariet hittar du information om vad som gäller på varje tävlingsdag.

Riktlinjer för ledvolt, stallbacke och vågrum

På tävlingsdagar är hästägare med starthäst välkomna till ledvolten och stallbacken. Ta alltid med ditt årskort (fysiskt eller i telefonen) och var beredd att visa upp det vid begäran.

Vågrummet är endast öppet för jockeys som rider under dagen och tränare som hämtar sadlar. I själva omklädningsrummet får endast ryttare uppehålla sig.

Stanna hemma om du är sjuk eller har symtom

Viruset och sjukdomen finns fortfarande kvar och vi måste skydda både oss själva och andra. Tänk på att hålla avstånd till andra och tvätta händerna regelbundet.

Alla har fortfarande ett ansvar för att vara vaksamma på symtom på covid-19. Som tidigare gäller att du ska stanna hemma om du är sjuk eller har symtom. Vi rekommenderar alla att vaccinera sig och att testa sig vid symtom.

Läs mer på Folkhälsomyndighetens sida Skydda dig och andra från smittspridning.

Fler sidor om Svensk Galopp

DSC_6561.jpg

Organisation

På de här sidorna kan du läsa om Svensk Galopps organisationsstruktur och ta del av stämmoprotokoll och årsredovisningar.

Kontakt dreamstime_l_56206389.jpg

Kontakta oss

Här finns kontaktuppgifter till Svensk Galopp.

Jimmy Mack 1022 Stefan Olsson.jpg

Vår värdegrund

Svensk Galopps värdegrund gäller för alla licensinnehavare, anställda, konsulter, funktionärer och förtroendevalda inom Svensk Galopp. Här kan du ta del av värdegrunden.

MOF190606-109811 Magnus Östh.jpg

Ung Galopp

Ung Galopp är ett initiativ för dig som är mellan 7 och 25 år. Som medlem får du fri entré till våra galoppbanor och rabatter på Svensk Galopps kurser och hos flera företag inom galoppsporten.

Startboxar 20191020-AHK_6516 Amie Karlsson.jpg

Företagssamarbeten

Som partner med Svensk Galopp blir du en del av den spännande galoppsporten. Du kan profilera ditt företag samtidigt som du bidrar till att utveckla galoppsporten i Sverige.

Galopphäst FMO121028-46593.jpg

Svensk Galopp svarar

På den här sidan svarar vi på frågor som anses vara av allmänt intresse.

Svenskt Derby - kurva

Projekt Bara Galopp

Projekt Bara Galopp är benämningen på det projekt som har som slutmål att anlägga en ny galoppbana för Sverige i Skåne. På den här sidan finns information och nyhetsuppdateringar om projektet.

Mobiltelefon dreamstime_s_137894262.jpg

Om webbplatsen

På de här sidorna hittar du övergripande information om vår webbplats, hur du hittar på den och hur du loggar in på ditt användarkonto. Här finns också information om Svensk Galopps integritetspolicy.

Jägersro Galopps entre.JPG

Årskort för aktiva och medlemmar

På den här sidan kan du läsa om Svensk Galopps årskort och hitta svar på vanliga frågor.