Sport & Spel

Övrevoll lördag 29 juli kl 18.00

Appelina sq

På Övrevoll bjuder man in till Sommarfest på lördag eftermiddag med musik och god stämning, som övergår i tävlingar från klockan 18.05, då det första av sju lopp rids. Det är tonvikt på stona denna kväll, med Lanwades Stud Stakes (L) och Eivind Eckbo Legats Vandrepokal (för tvååriga ston). Inga svensktränade hästar startar i dessa två lopp, men det kan bli en sevärd kamp mellan bland andra Appelina, Icecapada och Hoku i Listedloppet.

I ramloppen finns det som vanligt en hel del svensktränade hästar. Det blir totalt 7 lopp och både V4, V5 och Dagens Dubbel.

Tävlingarna visas även på ATG Live.

Göteborg söndag 30 juli kl 12.45

GG trav

Åbydagen med trav- och montélopp

På söndag blir det en riktig heldag på Göteborg Galopp! Nio galopplopp och två med travhästar, ett med vagnar och ett utan. Först rids galoppens V4 med 49 hästar startanmälda i en bättre Treårslöpning och tre spännande handicaper.

Sedan blir det ett travlopp med sulkys och ett montélopp med travhästar.

Därefter vidtar galoppens V5:a med en fin 15-hästars Silverhandicap, Vangog Mile för de arabiska fullbloden, ett amatörlopp och två hinderlopp. Så det finns något för alla!

Tävlingarna visas även på ATG Live.

Bro Park onsdag 2 augusti kl 12.20

guerre oliver wilson nickes minneslöpning 2016

Fransk dag på Bro Park!

Det blir franskt tema på Bro Park på onsdag, när ett antal franska uppfödare, auktionsfirmor och agenter gästar banan och namnger de flesta av de nio loppen.

Dagens huvudlöpning är Arqana Swedish Open Mile (L) där vi får återse Flemming Velin-tränade Guerre, som vann Tattersalls Nickes Minneslöpning (L) på Bro Park i höstas. Han möter bland andra fjolårsvinnaren Coprah, Ruler of Course och Karmastrikesback. Sevärt!

Tävlingarna visas även på ATG Live.

Jägersro torsdag 27 juli

I Kirk SQUARE

Tränare Fredrik Reuterskiöld och jockey Elione Chaves tog en fin dubbel i samband med torsdagseftermiddagens tävlingar på Jägersro. Arctic Run inledde med att betvinga Mrs Kiesza i stonas Svenskt Oaks Trial. Därefter svarade I Kirk för en brilliant årsdebut mot äldre hästar i en Guldhandicap. Båda treåringarna är uppfödda av Löberöds Hästklinik AB.

Visa fler

Vill du veta mer om galopp?

Är du intresserad av att lära dig lite mer om vår fartfyllda sport?

ur boxarna
Sön
30
Juli

Kommande

Tävling på Göteborg Galopp

Fredriks treåringar fixade stalldubbel

Styrelsen i Svensk Galopp har beslutat att omorganisera arbetet på våra anläggningar

Ingen segerlycka i Hoppegarten

Tränarintervjuer Jägersro den 27 juli

Nyhetsarkiv

Bro Parkbro bankropp Till banan

Jägersro Galoppjägers bankropp2 Till banan

Göteborg GaloppGG bankropp2 Till banan