Sport & Spel

Bro Park onsdag 22 november kl 12.20

World Gone Mad square

10 lopp med både V4 och V5 och många knepigheter för spelarna att lösa. V4:an inleds med en guldlöpning där World Gone Mad har chans att bärga tredje raka segern, och sedan blir det en silverhandicap och en järnhandicap innan V4:an avslutas med en 14-hästars maidenlöpning för 3-åriga och äldre hästar. Här finns mycket orutin och utrymme för överraskningar!

V5:ans tre första lopp är vikta för tvååringar och här kan det också bli klurigt att hitta rätt vinnare, även om Miss Maybach såg ut som något alldeles extra vid sin debutseger senast. Sedan följer en bronshandicap och en arabhästlöpning, varpå dagen avslutas med en silverhandicap.

Tävlingarna visas även på ATG Live.

Övrevoll torsdag 23 november kl. 16.00

Carlos Lopez square

På torsdag tävlas det för sista gången i år på Övrevoll Galopp i Norge. Sju löpningar står på programmet. Klar championjockey för fjärde året i rad är Carlos Lopez som inför torsdag har hela 37 segrar på banan. Det kan bli ytterligare segrar då Carlos har flera fina ritter på torsdag varav två, Al Buraq och Danny K är segertippade.

Klar tränarchampion är Niels Petersen men bland amatörtränarna är det ännu inte avgjort. Här leder svenska Annette Stjernstrand med endast 14 114 norska kronor före Gina Mathisen. Gina sadlar ut tre hästar på torsdag; April Fool, Cool Kid och Silent Storm medan Annette har laddat med sex starthästar; Mecado, Roman Princess, Royal Starlight, Augustinian, Carambola Star och Guess Who. En spännande kamp att följa under tävlingarna!

Dagens streckspel är V4 och V5 och du följer tävingarna via ATG-live

Bro Park söndag 19 november

Crafty Exit

Hans-Inge Larsen-tränade Crafty Exit har hittat en finfin form så här i slutet på säsongen. I den inledande Guldhandicapen på Bro Park i söndags tog sexåringen sin andra raka seger. Grållen reds av Elione Chaves, som även lotsade storfavoriten Leonardo först över linjen. Dagens Amatörlöpning utmynnade i en spännande syskonduell mellan Alina och Elliot Öhgren.

Jägersro onsdag 15 november

Johnnybegood square

Färsk segerform skulle visa sig vara lösningen på onsdagens V4-omgång på Jägersro. Samtliga fyra vinnare hade nämligen redan en etta i formraden. Fredrik Reuterskiöld-tränade Trickbag övertygade på nytt och Hans Adielssons tvåårslöfte Johnnybegood vässade formen inför Skånelandlöpning. Ricardo Ramallo sadlade ut två vinnare och blev därmed dagens segerrikaste tränare.

Visa fler

Vill du veta mer om galopp?

Är du intresserad av att lära dig lite mer om vår fartfyllda sport?

ur boxarna
Ons
22
November

Kommande

Tävling på Bro Park

Syskonpar inom galoppen

Crafty Exit tog andra raka

Dubbelt Upp inför Bro Park 19/11

Tränarintervjuer Bro Park 19 november

Nyhetsarkiv

Bro Parkbro bankropp Till banan

Jägersro Galoppjägers bankropp2 Till banan

Göteborg GaloppGG bankropp2 Till banan