Feedback om webbplatsen

Vi tar gärna emot dina synpunkter, kommentarer och frågor om svenskgalopp.se och våra andra webbsajter. På den här sidan finns information om hur du skickar feedback till oss.

Svensk Galopp driver webbplatserna svenskgalopp.se, horseracingsweden.com, app.svenskgalopp.se, shop.svenskgalopp.se och svenskgalopp.smugmug.com.

Saknar du något eller har du svårt att hitta något på någon av sajterna? Har du upptäckt ett fel eller har du ett förslag till en förbättring? Skicka gärna dina synpunkter, frågor och feedback till oss på e-post info@svenskgalopp.se. Vi tar gärna emot kommentarer om både stort och smått.

Skicka gärna med en länk eller skärmdump till den aktuella sidan. Om det handlar om ett tekniskt fel, uppge gärna om du använder desktop, surfplatta eller mobiltelefon, samt vilken webbläsare du använder.

Fler sidor om webbplatsen

DSC_6861.jpg

Hitta på webbplatsen

På den här sidan finns snabblänkar till olika delar av svenskgalopp.se och app.svenskgalopp.se. Vi berättar också om olika sätt du kan navigera på webbplatsen.

Användarkonto dreamstime_l_117683864.jpg

Skapa användarkonto på Galoppappen

På den här sidan finns information för dig som vill skapa ett användarkonto på vår webbapplikation Galoppappen.

Man vid dator dreamstime_l_68589310.jpg

Guide till Galoppappen

Här hittar du information om funktionerna på Galoppappen som du når via app.svenskgalopp.se. Galoppappen är en webbapplikation där vi har samlat våra datadrivna funktioner. Det gör det enkelt för dig att snabbt hitta all tävlings- och sportdata, statistik och e-tjänster.

Hänglås dreamstime_s_204393133.jpg

Integritetspolicy

Svensk Galopp hanterar dina personuppgifter på ett sätt som tar hänsyn till din integritet. På den här sidan kan du ta del av Svensk Galopps personuppgiftspolicy.

Webbsidan dreamstime_l_117683864.jpg

Rekommenderade webbläsare

På den här sidan kan du läsa om vilka webbläsare som vi rekommenderar för att använda svenskgalopp.se och våra andra webbplatser.

mobiltelefon cup-dagen2019.jpg

Bildhantering

Våra tävlingsdagar och evenemang dokumenteras med film och foto.