Foto: Elina Björklund
Foto: Elina Björklund
Foto: Elina Björklund

27 JUN

Galopptävlingar

Kvällsgalopp med Challenge Stakes (L), Bro Park Trial, Kapps Stora och internationell prägel på Bro Park. Två av kvällens löpningar ingår i världscupserien Longines Fegentri World Championship och här får du se världens bästa kvinnliga och manliga amatörryttare göra upp om värdefulla poäng i serien. Du får även se ett internationellt ponnylopp med inbjudna, utländska ponnyjockeys.

Plats: Bro Park
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 17:00
Första starttid: 18:00

Varmt välkommen till en spännande och fartfylld kväll med internationell 'touch'.
Ta med dina vänner, kollegor och familj till en härlig och spännande afton på galoppbanan! Se hästarna på nära håll, upplev spänningen under loppen och njut av utsökt mat med perfekt utsikt över banan i vår restaurang med panoramafönster.

Du ser kvällens meny samt bokar bord på restaurangens hemsida: Bro Park Krog

Fiket på nedre plan i läktarbyggnaden är alltid öppen på våra tävlingsdagar och här finns enklare förtäring till försäljning. Vill du hellre köpa mat i farten, så rekommenderar vi utegrillen. Den hittar du på kortsidan av läktarbyggnaden och förutom mat från grillen, kan du även köpa dricka här. Följ grilldoften!

Barnens favorit! Idag och alla kommande tisdagskvällar och söndagar med galopptävlingar har vi vår söta kram- och kelponny på publikplats. Kom och klia honom bakom örat och kanske ta en selfie.
Vi erbjuder alltid fri parkering.

För dig som inte kan se tävlingarna på plats visas dagens lopp på ATG Live. Läs mer på sidan Galopp på TV och online.

Taggar: Galopptävling

Fler evenemang

bakom startboxar innan start

27 SEP

Galopptävlingar

Bro Park

fältsolnedgång.jpg

4 OKT

Galopptävlingar

Bro Park

prisbord 5228

8 OKT

Galopptävlingar

Jägersro Galopp