25 MAR

Stallbacksvandring och Dubai World Cup

Kom och möt Bro Parks professionella galopptränare, ät en god lunch och se spännande galopptävlingar från Dubai World Cup med internationella topphästar på TV tillsammans med andra galoppintresserade.

Plats: Bro Park
Arrangör: Stockholms Galoppsällskap och Svensk Galopp
Tid: 09:30

Inför vårpremiären öppnar Bro Parks professionella galopptränare upp sina stalldörrar och visar denna dag upp några av sina galopphästar. Främst kommer tvååringar samt hästar som det finns andelar kvar i att köpa, att visas upp.

Den guidade stallbacksvandringen utgår från Stall 9 och börjar klockan 10:00. Är du fikasugen kommer du klockan 9:30 då Svensk Galopp bjuder på fika. Visningen beräknas vara klar vid klockan 13:00 och då ses vi i Bro Parks restaurang i läktarbyggnaden där Stockholms Galoppsällskap bjuder sina medlemmar på lunch medan TV-sändningarna från Dubai World Cup visas på TV-skärmarna.
Är du ej medlem i SGS betalar du 120 kr. för lasagnelunchen.

För att vi ska veta hur mycket fika och lunch, behöver du anmäla dig. Du anmäler din närvaro till Stockholms Galoppsällskap senast den 22 mars via epost till info@stockholmsgaloppsallskap.se

Evenemanget är för alla galoppintresserade och det finns inget krav på medlemskap i någon förening för att delta, men passa gärna på att bli medlem och stötta Stockholms Galoppsällskap. Läs mer om medlemsskap här: Bli medlem i SGS

Taggar: Hästägande

Parkering

Parkering sker bäst på ordinarie publikparkering, antingen intill entrén till tävlingsområdet, eller på parkeringen direkt till vänster innanför den automatiska grinden. Det tar cirka 10 minuter att promenera till stall 9 från entrén. Följ skyltning mot Stallområde.

Vid stall 9 finns ett begränsat antal parkeringsplatser som vi helst ser endast används av de med begränsad rörlighet.

Parkering

Parkering sker bäst på ordinarie publikparkering, antingen intill entrén till tävlingsområdet, eller på parkeringen direkt till vänster innanför den automatiska grinden. Det tar cirka 10 minuter att promenera till stall 9 från entrén. Följ skyltning mot Stallområde.

Vid stall 9 finns ett begränsat antal parkeringsplatser som vi helst ser endast används av de med begränsad rörlighet.

BP_Stallbacke

Karta över Bro Parks stallområde med stallnummer.