Foto: Steven Cargill/Svensk Galopp
Foto: Steven Cargill/Svensk Galopp
Foto: Steven Cargill/Svensk Galopp

2 AUG

Women Jockeys' World Cup

Galopptävlingar med den internationella jockeyturneringen Women Jockeys' World Cup i huvudfokus.

Plats: Bro Park
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 17:00
Första starttid: 17:00

Taggar: Galopptävling, Galoppdagarna 2022

Vem vinner årets upplaga av Women Jockeys' World Cup?

På Bro Park denna dag upplever du en av de största internationella jockeyturneringarna i världen - kom och se när några av världens bästa kvinnliga galoppjockeys möts i fem stentuffa lopp på Bro Park! Strax utanför Stockholm samlas internationella stjärnor den här tisdagskvällen och gör upp om vem som blir årets vinnare i jockeyturneringen som avgörs för 4:e gången.

I vårt café, vid utomhusgrillen eller i vår omtyckta restaurang kan du följa tävlingarna från första parkett. På plats får du uppleva den magiska gemenskap som uppstår i mötet mellan häst och människa, spänningen när hästarna dundrar fram på upploppet och segerglädjen över mållinjen. Ta med vännerna eller varför inte kollegorna på ett riktigt roligt evenemang.

Säkra sin plats - förköp din biljett på Tickster

Mer om evenemanget och jockeyturneringen hittar du på hemsidan Women Jockeys' World Cup

Vem vinner årets upplaga av Women Jockeys' World Cup?

På Bro Park denna dag upplever du en av de största internationella jockeyturneringarna i världen - kom och se när några av världens bästa kvinnliga galoppjockeys möts i fem stentuffa lopp på Bro Park! Strax utanför Stockholm samlas internationella stjärnor den här tisdagskvällen och gör upp om vem som blir årets vinnare i jockeyturneringen som avgörs för 4:e gången.

I vårt café, vid utomhusgrillen eller i vår omtyckta restaurang kan du följa tävlingarna från första parkett. På plats får du uppleva den magiska gemenskap som uppstår i mötet mellan häst och människa, spänningen när hästarna dundrar fram på upploppet och segerglädjen över mållinjen. Ta med vännerna eller varför inte kollegorna på ett riktigt roligt evenemang.

Säkra sin plats - förköp din biljett på Tickster

Mer om evenemanget och jockeyturneringen hittar du på hemsidan Women Jockeys' World Cup

Dagens samarbetspartners

Fler evenemang

Pramms Memorial header.png

22 MAJ

Pramms Memorial

Jägersro Galopp

MOF200614-00676.jpg

24 MAJ

Galopptävlingar

Bro Park

Sunlight 8050.jpg

25 MAJ

Galopptävlingar

Jägersro Galopp