17 JUL

Svenskt Derby

Årets största och bästa galopptävlingar på Jägersro Galopp!

Plats: Jägersro Galopp
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 12:00
Första starttid: 13:00

Taggar: Galopptävling, Galoppdagarna 2022

Årets stora galoppfest!

På Jägersro Galopp i Malmö den 17 juli kan du förvänta dig en fartfylld dag med hög spänning. Här är galoppsporten som bäst och du kommer få se när de främsta hästarna, ryttarna och tränarna ger allt de har i storloppet Svenskt Derby. Hitta just din favorit när hästarna paraderar i ledvolten. Tillsammans med publiken på plats får du känna när fullbloden dundrar fram på upploppet ner till mållinjen.

Årets konferencier är Andreas Weise som leder er genom dagens aktiviteter, lopp och underhållning tillsammans med folkkära trav- och TV-profilen Per Skoglund. Ställ upp i eller följ den årliga hattparaden i kategorierna Bästa Derbyhatt, Stiligaste Par och Bästa Barnhatt. Juryn leds som vanligt av TV- och dansprofilen Ann Wilson, känd från bland annat Let’s Dance.

Vi har ett extra utökat barnområde denna dag fyllt med aktiviteter för våra minsta besökare.

Våra serveringar välkomnar både stora och små sällskap och här finns något för alla.

Säkra din plats idag genom att köpa biljett på Tickster

Mer information om dagen, hattparaden och annan praktisk information hittar du på sidan Svenskt Derby.

Varmt välkommen!

Årets stora galoppfest!

På Jägersro Galopp i Malmö den 17 juli kan du förvänta dig en fartfylld dag med hög spänning. Här är galoppsporten som bäst och du kommer få se när de främsta hästarna, ryttarna och tränarna ger allt de har i storloppet Svenskt Derby. Hitta just din favorit när hästarna paraderar i ledvolten. Tillsammans med publiken på plats får du känna när fullbloden dundrar fram på upploppet ner till mållinjen.

Årets konferencier är Andreas Weise som leder er genom dagens aktiviteter, lopp och underhållning tillsammans med folkkära trav- och TV-profilen Per Skoglund. Ställ upp i eller följ den årliga hattparaden i kategorierna Bästa Derbyhatt, Stiligaste Par och Bästa Barnhatt. Juryn leds som vanligt av TV- och dansprofilen Ann Wilson, känd från bland annat Let’s Dance.

Vi har ett extra utökat barnområde denna dag fyllt med aktiviteter för våra minsta besökare.

Våra serveringar välkomnar både stora och små sällskap och här finns något för alla.

Säkra din plats idag genom att köpa biljett på Tickster

Mer information om dagen, hattparaden och annan praktisk information hittar du på sidan Svenskt Derby.

Varmt välkommen!

Dagens samarbetspartners

Fler evenemang

Göteborg Galopp 0068MOF200816-06121.jpg

26 JUN

Galopptävlingar

Göteborg Galopp

TillStartGräs.jpg

29 JUN

Galopptävlingar

Bro Park

Qrispy 5275.jpg

1 JUL

Ponnygalopp

Jägersro Galopp