Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

9 MAJ

Galopptävlingar

Söndaggalopp med V64-spel på Bro Park.

Plats: Bro Park
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 11:50

Nu börjar allt fler hästar bli startklara och på söndag blir det nio lopp med flera lite större fält. I Guldhandicapen får vi se elva välmeriterade hästar med toppviktade Ginmann och Plantstepsdream i spetsen. Likaledes namnkunniga är stona i Jockeyklubbens Stolöpning, där Miss Maybach möter bland andra skånska gästerna Marta och Hot Bagatelle. Fjorton treåringar är startanmälda till dagens två avslutande lopp, och amatörryttarna gör upp om Lillis Cup.

Taggar: Galopptävling

Uppdateringar och övrig information

Strykningar och ryttarändringar hittar du i startlistorna på Galoppappen.

Uppdateringar och övrig information

Strykningar och ryttarändringar hittar du i startlistorna på Galoppappen.

Tävlingarna genomförs utan publik

Observera att tävlingsdagen genomförs utan publik på grund av coronapandemin.

Endast tränare med starthäst, skötare till startande hästar, jockeys som rider under dagen samt funktionärer kommer att ges tillträde till banan. Alla måste respektera de regler som finns för att vi ska kunna genomföra våra tävlingar på ett säkert sätt. Läs mer om beslutet om publikstopp på svenska galoppbanor.

Tävlingarna genomförs utan publik

Observera att tävlingsdagen genomförs utan publik på grund av coronapandemin.

Endast tränare med starthäst, skötare till startande hästar, jockeys som rider under dagen samt funktionärer kommer att ges tillträde till banan. Alla måste respektera de regler som finns för att vi ska kunna genomföra våra tävlingar på ett säkert sätt. Läs mer om beslutet om publikstopp på svenska galoppbanor.

Fler evenemang

fältsolnedgång02.jpg

5 MAJ

Galopptävlingar

Bro Park

Jägersro premiärdag 2020 HERO.png

12 MAJ

Galopptävlingar

Jägersro Galopp

Göteborg Galopp 2020-05-31.png

16 MAJ

Galopptävlingar

Göteborg Galopp

MOF190616-108637.jpg

19 MAJ

Galopptävlingar

Bro Park