Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

17 JAN

Galopptävlingar

Söndagsgalopp med V64-spel på Bro Park

Plats: Bro Park
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 12:20

Vintern håller sitt grepp om huvudstadsbanan och på söndag blir det 6 lopp, vilket innebär att V64 startar redan i lopp 1, kl 12.20. Dagen avslutas med en välbesatt guldhandicap där Ocean Side från Maria Johanssons stall kan få en ny framgång.

Tävlingarna genomförs utan publik

Observera att tävlingsdagen genomföras utan publik för att minska risken för spridning av det nya coronaviruset.

Endast tränare med starthäst, skötare till startande hästar, jockeys som rider under dagen samt funktionärer kommer att ges tillträde till banan. Alla måste respektera de regler som finns för att vi ska kunna genomföra våra tävlingar på ett säkert sätt. Läs mer om beslutet om publikstopp på svenska galoppbanor.

Tävlingarna genomförs utan publik

Observera att tävlingsdagen genomföras utan publik för att minska risken för spridning av det nya coronaviruset.

Endast tränare med starthäst, skötare till startande hästar, jockeys som rider under dagen samt funktionärer kommer att ges tillträde till banan. Alla måste respektera de regler som finns för att vi ska kunna genomföra våra tävlingar på ett säkert sätt. Läs mer om beslutet om publikstopp på svenska galoppbanor.

Fler evenemang

Vinter ledvolt.jpg

24 JAN

Galopptävlingar

Bro Park

Andreas Tapia Dalbark på Bro Park.jpg

7 FEB

Galopptävlingar

Bro Park

Till start på Bro Park.jpg

14 FEB

Galopptävlingar

Bro Park