Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

27 SEP

Premium Day

Söndagsgalopp på Jägersro

Plats: Jägersro Galopp
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 12:15

Det första loppet avgörs klockan 12.15. Tävlingarna livesänds i TV12 och i ATG Live. Dessutom uppdateras våra sociala media-kanaler frekvent under tävlingsdagen. Läs mer om hur du följer galopptävlingarna på Jägersro Galopp hemifrån.

Tävlingarna genomförs utan publik

Observera att tävlingsdagen genomföras utan publik för att minska risken för spridning av det nya coronaviruset.

Endast tränare med starthäst, skötare till startande hästar, jockeys som rider under dagen samt funktionärer kommer att ges tillträde till banan. Alla måste respektera de regler som finns för att vi ska kunna genomföra våra tävlingar på ett säkert sätt. Läs mer om beslutet om publikstopp på svenska galoppbanor.