Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

5 AUG

Lunchgalopp

Lunchtävlingar på Bro Park

Plats: Bro Park
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 12:20

Åter en fullmatad onsdagslunch på Bro Park, nio lopp med både V4 och V5. Den förstnämnda ser knepig ut med 50 hästar startanmälda i de fyra loppen, som utgörs av två Guldhandicapper, en Bronshandicap och en Maidenlöpning . Madeleine Smith sitter på två av toppvikterna i guldloppen, Luisette Hill respektive Espen Hill och kan få en riktigt fin dag om allt klaffar.

Det första loppet avgörs klockan 12.30. Tävlingarna livesänds ATG Live. Dessutom uppdateras våra sociala media-kanaler frekvent under tävlingsdagen. Läs mer om hur du följer galopptävlingarna på Bro Park hemifrån.

Tävlingarna genomförs utan publik

Observera att tävlingsdagen genomföras utan publik för att minska risken för spridning av det nya coronaviruset.

Endast tränare med starthäst, skötare till startande hästar, jockeys som rider under dagen samt funktionärer kommer att ges tillträde till banan. Alla måste respektera de regler som finns för att vi ska kunna genomföra våra tävlingar på ett säkert sätt. Läs mer om beslutet om publikstopp på svenska galoppbanor.

Fler evenemang