Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

Startfältet i Stockholm Cup 2022

Femton hästar kommer till start i Stockholm Cup International (Gr.3), det största loppet på Bro Park den 18 september 2022. Vilken häst tror du vinner i år? På Galoppappen finns presentationer av alla hästar, ryttare och tränare. Klicka på deras namn för att komma direkt till respektive profil.

Startboxbild Stockholm Cup 2022 vit.png

Fler sidor om Stockholm Cup

Bro Park fält framifrån.jpg

Besöksinformation

Vad kostar det, när ska jag vara på plats och hur ska jag klä mig? På den här sidan finns allt du behöver veta inför ditt besök på Stockholm Cup på Bro Park den 18 september 2022.

Square de Luynes Stockholm Cup 2019.jpg

Banprogram

Läs eller ladda ner det officiella tävlingsprogrammet till Stockholm Cup-dagen på Bro Park den 18 september 2022

dreamstime_m_97407489.jpg

Stockholm Cup på tv och sociala medier

Kan du inte komma till Bro Park den 18 september? Då får galoppbanan komma hem till dig! Du kan följa tävlingarna via TV12 eller ATG:s webb-tv. Häll upp ett glas bubbel, slå dig ner framför skärmen och njut av sport på högsta nivå!

Red Cactus 6.jpg

Stockholm Cup-dagens löpningar

Stockholm Cup International (Gr.3) är den största av de tio löpningar som avgörs under Stockholm Cup-dagen på Bro Park i september. Läs om dagens alla lopp!

Thundering Blue foto Elina Björklund.jpg

Stockholm Cup-lopp vi minns

Mr Eubanks, Collier Hill, Bank of Burden och Thundering Blue. Under åren har vi fått se många stjärnhästar segra i Stockholm Cup International. Här är några av de mest minnesvärda loppen.

Stockholm Cup eventbild 610 430.jpg

Tio anledningar att besöka Stockholm Cup

Vi ses väl på Bro Park den 18 september 2022? Det blir en spännande och internationell dag med våra allra bästa galopphästar, en mysig höstmarknad, god mat och roliga aktiviteter för de minsta. Här är tio anledningar till varför du inte får missa Stockholm Cup-dagen!

dreamstime_m_69511760.jpg

Galoppens bästa brunchrecept

Vad dukas upp på brunchbordet om tränare Francisco Castro, jockey Martin Rodriguez och ekonomiassistent Louise Bäckman får välja? Inspireras av de här galoppfantasterna och inled Stockholm Cup-söndagen med en brunch!

Cup-fältet2019.jpg

Samarbete

Vill du eller ditt företag synas i samband med vårt största evenemang för året?