Vi har placerat cookies på din dator och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer >här.

Snapshot startsida

Om webbplatsen

Välkommen till Svensk Galopps webbplats. Här hittar du en beskrivning av webbplatsens olika funktioner.

Webbplatsen övergick i september 2013 från att vara två separatat webbplatser på svenskgalopp.se och galoppsport.se till att bli en samlad webbplats med såväl funktionalitet, artiklar och nyhetsflöden.

Startsidan

Högst upp på webbplatsens i sidhuvudet finns de närmast kommande tävlingsdagarna. Denna är alltid tillgänglig var du än befinner dig på webbplatsen. På startsidan finns också aktuella topplistor som är uppdaterade med gårdagens data. Via filterknapparna kan du välja vilken topplista du vill kolla in och genom att klicka på länken nedanför topplistan kommer du till en fullständig topplista.

Supersök

Ovanför menyvalen finns Supersökfunktionen. Den finns alltid tillgänglig oavsett var du befinner dig på webbplatsen. Här kan du söka antingen i Sportinfo eller efter nyheter/information på webbplatsen. Markera vilken typ av sökning du vill göra, skriv in sökordet och klicka på Sök.

För Hästfolk

Du som är aktiv inom sporten finner all nödvändig information från Svensk Galopp samt alla funktioner under menyvalet För Hästfolk. Allt inför tävling som t ex sök proposition, anmälningslistor, startlistor och resultat finner du i Tävlingskalendern. Är du tränare är det också från Tävlingskalendern du anmäler och startanmäler dina hästar.

Användarkonto

På svenskgalopp.se kan du skaffa ett användarkonto. Användarkontot ger dig tillgång till en rad funktioner. Vilka funktioner du kommer åt avgörs av vilken roll/behörighet du har i Svensk Galopps sportsystem. Alla kan skaffa ett användarkonto men villkoret för att kunna skaffa ett användarkonto är att du finns registrerad i sportsystemet med personnummer, namn och adress. Om du vet med dig att du inte är registrerad men vill skaffa ett användarkonto så börjar du med att skicka ett mail till oss på info@svenskgalopp.se.

Du som vet att du redan finns registrerad i sportsystemet skaffar ett användarkonto genom att klicka på LOGGA IN och sedan på länken ”Skaffa konto”. Följ sedan instruktionerna.

Vilka funktioner får man då tillgång till när man skaffar ett användarkonto?

Alla som skaffar ett användarkonto kan startbevaka hästar (se nedan), förenkla sitt användande av svenskgalopp.se genom att spara topplistor (se nedan) och sätta bokmärken på hästar/ryttare/tränare som du ofta söker på i Sök Sportinfo.

Du som har licens kan bland annat anmäla och startanmäla de hästar du tränar, administrera din TDS om (du är proffstränare), hantera din uppsittningskalender (om du är ryttare), anmäla ändrad registreringsstatus på tränade hästar (kastration) samt registrera vaccination på tränade hästar.

Du som är registrerad som hästägare hos Svensk Galopp kan via ditt användarkonto ta del av den hästägarfakturering som Svensk Galopp ansvarar för, du kan ta del av träningsrapporter från din tränare om du har hästen i professionell träning, via ett forum kommunicera med andra som äger häst tillsammans med dig, anmäla ändrad registreringsstatus på ägda hästar (död) samt se ägarstatistik knuten till dig som person.

Bolagsrepresentanter för juridiska personer på svenskgalopp.se
För att en fysisk person, via sitt användarkonto på svenskgalopp.se, ska kunna representera ett bolag (HB, KB och AB) krävs det att den fysiska personen blir befullmäktigad av bolaget att vara en så kallad bolagsrepresentant. I och med att bolaget lämnar en sådan fullmakt till Svensk Galopp kan bolagsrepresentanten representera bolaget och utföra tjänster på svenskgalopp.se för bolagets räkning.
Fullmaktsblanketter för ändamålet skickas ut i samband med att en fysisk person skaffar ett användarkonto. De finns även för utskrift på svenskgalopp.se (se länk till höger).

Startbevakning

Du som har ett användarkonto på svenskgalopp.se kan startbevaka hästar. Du kan startbevaka max 50 hästar. Information om att bevakad häst finns i en startlista får du via den e-postadress du angett när du skaffade kontot.

Topplistor

På svenskgalopp.se kan du plocka fram topplistor baserat på gårdagens tävlingsdata. Topplistefunktionen finns under menyvalet Sport & Spel. Du kan även klicka på länken under topplistan på Startsidan och För Hästfolk. Har du ett användarkonto kan du även spara dina topplistor.

Senast uppdaterad 2020-01-28. info@svenskgalopp.se

Bro Parkbro bankropp Till banan

Jägersro Galoppjägers bankropp2 Till banan

Göteborg GaloppGG bankropp2 Till banan