Vi har placerat cookies på din dator och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer >här.

Alanco GN13

Att äga galopphäst

Tänk dig suset och skriken från publiken när din häst svänger in på upploppet, jockeyn sänker sig ner över hästen och driver den över mållinjen, först av alla..

Klicka på länkarna till höger för att läsa mer...

Om du upplevt spänningen vid en hästkapplöpning och till och med hejat fram en vinnare så känner du redan till adrenalinkicken det ger. Tänk dig då känslan att veta att du äger den vinnande hästen.

Att äga en galopphäst är inte förbehållet miljonärer, det finns många möjligheter att sprida kostnaderna samtidigt som du har glädjen att fullt ut äga en galopphäst. Det är roligt att dela sitt intresse med andra.

Det är kul att köpa sin häst, att få välja ett namn (om hästen är namnlös) och att välja sina egna tävlingsfärger. Att åka till stallet med lite morötter och se på när den egna hästen tränar. Naturligtvis är det absolut bästa spänningen och förväntan i ledvolten innan loppet och att höra på när din tränare diskuterar taktik med din jockey.

När hästen vinner tar du emot din häst i vinnarcirkeln, fotograferas och får pris. Att därefter skåla i champagne är grädden på moset.
 

Senast uppdaterad 2020-06-16. info@svenskgalopp.se

Bro Parkbro bankropp Till banan

Jägersro Galoppjägers bankropp2 Till banan

Göteborg GaloppGG bankropp2 Till banan